• Amused
  • Angry
  • Annoyed
  • Awesome
  • Bemused
  • Cool
  • Crazy
  • Crying
  • Drunk
  • Geeky
  • Grumpy
  • Happy
  • Hungry
  • Innocent
  • Sad
  • Secret
  • Shy
  • Tired
  • Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 12
    1. #1
      Best Friend Retriever
      Sue's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      New England
      Posts
      502
      Thanked: 515

      Weird Occurrence in Posts

      Perhaps a VB bug, but this has happened to me in some posts. The quick reply is filled with the main page of the site. Just most recently, this was in the Agility conformation Obedience forum.






      And of course, when I hit the back button, I got this:




      It's hard to reply when the quick reply is already filled in. I didn't hit the go advanced to see what happened. I guess I should have, but wanted to get the screen shots up for you, Woody.


      ETA: I'm using Chrome on Windows7
      Last edited by Sue; 07-15-2014 at 11:52 AM.

    2. #2
      Senior Dog
      Cool
       
      MikeLynn's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Free Lab Republic
      Posts
      2,135
      Thanked: 1037
      Hi, I had something similar, although I don't know under what specific circumstances this was happening, but instead of what you have in your examples, I started a reply to a post with usually two weird iconish graphics completely unrelated to the forum. Didn't happen every time and I wasn't able to figure out when and why. Even had two or three screenshots, but then it ceased happening, so I decided to forget about it. May be able to find them though - gonna give it a try, so we can compare our specters

    3. The Following User Says Thank You to MikeLynn For This Useful Post:

      Sue (07-15-2014)

    4. #3
      Senior Dog
      Cool
       
      Berna's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Belgrade, Serbia
      Posts
      2,722
      Thanked: 2936
      Weird! Never happened to me and I am using Chrome for Windows also.

    5. #4
      Senior Dog
      Cool
       
      MikeLynn's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Free Lab Republic
      Posts
      2,135
      Thanked: 1037
      Found the old screenshots as I promised, so here they are. All I did was one click on the Post Quick Reply button and I got this surprise:




    6. #5
      "Sorry"
      Tired
       
      Woody's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Canada
      Posts
      613
      Thanked: 628
      I think it's happened to me before the site is loading in the quick reply box for some reason. I put post in for support about it to see if it has happened to any other forums but I have a feeling they are going to tell me that it's an add-on or a template modification that I have done and it will be impossible to find.

    7. #6
      Best Friend Retriever
      Sue's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      New England
      Posts
      502
      Thanked: 515
      Huh. I don't think you've done too many mods to this site since the crash. Sounds like the owners of vBulletin don't want to admit to a bug.

      Anyway, at least I'm not the only one that has it happen.

    8. #7
      Senior Dog
      Georgia's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Centreville, VA
      Posts
      995
      Thanked: 636
      I have randomly had the same thing happen as MikeLynn. It actually happened a few minutes ago. I'm using Safari on an iPad.

    9. #8
      Senior Dog
      Cool
       
      MikeLynn's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Free Lab Republic
      Posts
      2,135
      Thanked: 1037
      Quote Originally Posted by Georgia View Post
      I have randomly had the same thing happen as MikeLynn. It actually happened a few minutes ago. I'm using Safari on an iPad.
      To add more specs, I'm using Safari 7.0.3. under Mac OS X 10.9.3. Mavericks on a MacBook Pro. It certainly is not a serious problem; all I have to do is select, delete and carry on. I was just surprised to see it as I had no idea what was going on

    10. #9
      "Sorry"
      Tired
       
      Woody's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Canada
      Posts
      613
      Thanked: 628
      Sue, I have done a ton of mods to the site, over 30 and that's not counting many template changes that I have done. t's not Vbulletin at all.

      Mike problem probably stems from the template mod that I added for the social sharing buttons above each post. For some reason they are getting shoved into the quick reply box. A mod that I guess I will have to get rid of or alter when I get a chance.

      As for the other I am not sure why the entire forum gets shoved into the quick reply box but I have to assume a mod that I did is interfering or altering the quick reply template.

    11. The Following 2 Users Say Thank You to Woody For This Useful Post:

      MikeLynn (07-16-2014), Sue (07-16-2014)

    12. #10
      "Sorry"
      Tired
       
      Woody's Avatar
      Join Date
      May 2014
      Location
      Canada
      Posts
      613
      Thanked: 628
      One forum owner replied to my post stating that it happened to them and they thought that they clicked a button or hit a key when replying that cause it to happen but they cannot duplicate it again.

      One of the support people who is always very helpful and on the money thinks that something was clicked or pressed that caused the site to be load into the frame which is similar to what the forum owner is saying.

      This does make sense to me.

    13. The Following User Says Thank You to Woody For This Useful Post:

      MikeLynn (07-16-2014)

    Quick Reply Quick Reply

     



    Not a Member of the Labrador Retriever Chat Forums Yet?
    Register for Free and Share Your Labrador Retriever Photos

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •